dimecres, 2 de març del 2011

Ulldecona 1 - 1 El Perelló

Sentim no haber posat els anteriors resultats dels partits, pero contra els estudis i el treball no es pot fer res.. Ho sentim.
L’ Ulldecona va tornar a empatar i és un resultat que s’ha acostumat durant tot el que porta de lliga. La primera ocasió del partit la va tenir Martí Barbera que es va quedar solt davant el porter i va fallar i al rebot va tornar a intentar superar al porter però des de la línea de gol la va treure un jugador local. La segona oportunitat va ser per a l’Ulldecona on després d’una passada a l’espai d’Albert Masdéu, Josep Vives es va quedar sol davant del porter però no va saber definir. La següent jugada l’Ulldecona va arribar a marcar el 1 a 0 en un corner però l’àrbitre va anular el gol de Pau Castell per faltar al porter. Així la segona meitat va començar amb el 0 a 0. 
La segona meitat l’Ulldecona pareixia haver sortit amb més ganes però el Perelló es va avançar al marcador en una errada de la defensa local que no van desaprofitar. L’Ulldecona ho va seguir intentant i van ficar a Albert Masdeu de punta ja que tenia rampes als bessons i no els quedaven més canvis, amb la sort que a la primera pilota que va tocar en area contraria la va enviar al fons de la xarxa i acte seguit l’entrenador local el va canviar aprofitant el canvi de l’altre equip. D’aquesta manera va acabar el partit amb el 1 a 1 i amb una última jornada per jugar on no es jugaran res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada